Καβάλα: Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος που είχε εξαφανιστεί

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 26χρονου από την περιοχή Κρηνίδων Καβάλας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 25 Ιουλίου.

Η Αστυνομία, με την Πυροσβεστική, τη Διασωστική Ομάδα Καβάλας και εθελοντές χτένιζαν για μέρες την ευρύτερη περιοχή, δυστυχώς βρέθηκε νεκρός μια εβδομάδα μετά σύμφωνα με το kavalapost.gr. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα πολίτης βρήκε το αυτοκίνητο του νεαρού ανάμεσα στο Κρυονέρι και το Βουνοχώρι και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία, μετά από έρευνα της περιοχής, εντόπισε τον 26χρονο απαγχονισμένο.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Καβάλα: Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος που είχε εξαφανιστεί”

  1. Γιατί να μην πυροβολούμε τις οικογένειες; Επειδή το λένε οι γιατροί;

    Υπάρχουν παιδιά που κάποιος από τους γονείς τους ή και οι δύο δεν τα είδαν ποτέ ως παιδιά τους. Τα είδαν ως πρόβλημα, ως βάρος, για λόγους που μόνο εκείνοι ξέρουν ή ο ψυχίατρος. Τα παιδιά που από πολύ μικρά αισθάνονταν ότι είναι βάρος, είναι πιθανό να αναπτύξουν και “πρόβλημα”, το οποίο μπορεί να οδηγήσει ως την αυτοκτονία, χωρίς κανείς να νοιαστεί, χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί ειλικρινά να βοηθήσει. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπάρχει σχέση γονιού – παιδιού, είναι εξαρχής μια σχέση νοσοκόμου – ασθενούς και μάλιστα πολύ πριν ακόμα το παιδί γίνει όντως “προβληματικό”…

  2. οι αυτοκτονίες είναι κάτι ανάλογο με τις οικογενειακές δολοφονίες και θα έπρεπε οι ένοχοι να τιμωρούνται

    Μιλάμε όλο για τις γυναικοκτονίες, για τις δολοφονίες μεταξύ μελών μιας οικογένειας, για τους αυτόχειρες δεν πολυμιλάει κανείς. Και όμως είναι άλλη μια πλευρά του φαινομένου που λέγεται ενδοοικογενειακή βία, απλά δεν μπορούν πια ούτε να βρουν το δίκιο τους, ούτε να επιστρέψουν στη ζωή… Οι γιατροί λένε εκεί ένα “η αυτοκτονία είναι ασθένεια”, “έπασχε από κατάθλιψη” κτλ και τελειώνει εκεί οι υπόθεση, τα μέλη των οικογενειών μάλιστα παριστάνουν τους τεθλιμμένους συγγενείς, ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση του κατηγορούμενου. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο άρρωστοι, που ακόμα και αν ο δικός τους άνθρωπος επιβιώσει από απόπειρα, συνεχίζουν να τον κακοποιούν μέχρι θανάτου. Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αυτό, όμως συμβαίνει. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να δουν τον άνθρωπό τους να γίνεται ζωντανός – νεκρός ή και κανονικός νεκρός.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί